Terugluisteren: Rik Schouten in Het Sportlokaal over vertrek bij SHO en eerste seizoen bij FC Binnenmaas

Rik Schouten (23) doorliep de hele opleiding bij SHO en maakte uiteindelijk ook zijn debuut in het eerste elftal. Maar net als een aantal andere selectiespelers en trainer Sander Fakkel is hij naar FC Binnenmaas overgestapt. De aanvallende middenvelder heeft al snel zijn draai gevonden in Maasdam en koerst met zijn ploeg af op het kampioenschap in de derde klasse.

Maandag was Schouten te gast in Het Sportlokaal en sprak presentator Jasper van Everdingen met hem over zijn overstap van SHO naar FC Binnenmaas, en de goede prestaties van zijn nieuwe club. In de studio kwam hij ook nog een oude bekende tegen, Bert van Zanten, zijn voormalige verzorger bij SHO die nu werkzaam is bij ASWH.

Luister hier het interview met Rik Schouten terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.